Kaut gan parasti lagmanam tiek iedalīta vieta zupu kategorijā, tomēr šis ēdiens ir tik biezs un sātīgs, ka tikpat labi to var celt galdā arī kā pilnvērtīgu pamatēdienu, ar buljonu piekoriģējot vēlamo konsistenci.
Kas jāņem vērā, lai lagmans izdotos? Cik daudz ūdens pievienot? Cik ilgi vārīt? Diemžēl ar precīzu mērvienību uzskaitīšanu vien nebūs līdzēts. Lagmana veiksmes atslēga nav vis produktu izvēle, kā varētu domāt, jo sastāvdaļas ir vienkāršākas par vienkāršu, bet tieši pareiza gatavošanas tehnika. Lagmana garša lielā mērā ir atkarīga no divu svarīgu komponentu – vadža (tumīgs, aromātisks gaļas un dārzeņu virums) un nūdeļu pareizas attiecības un savienošanas secības.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit