Mammas un vecmāmiņas daudziem ir neapstrīdamas autoritātes virtuves gudrībās, mēs viņu padomus pieņemam bez ierunām. Cepam kotletes, kā to savulaik ierādījusi ome, izsijājam miltus, gatavojot kūku, "dzēšam" sodu ar etiķi. Vai kāds maz aizdomājas, kādēļ jādara tieši tā un ne citādi?
Aptaujājot profesionālus pavārus ar daudzu gadu stāžu, "Aif" speciālisti noskaidrojuši, ka ne viens vien vecmāmiņu padoms ir bezjēdzīgs. Daži no tiem zaudējuši savu aktualitāti līdz ar pārtikas rūpniecības tehnoloģisko attīstību, bet citi nekad nav bijuši efektīvi. Lasi tālāk un uzzini, kurus trikus turpmāk izslēgt no sava virtuves prasmju arsenāla.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit