frikadeļu zupa
Foto: Shutterstock
Jaunās ražās kartupelīši, leknie zaļumi un no sulīguma vai pušu plīstošie burkāni tā vien prasās tikt "saprecināti" vienā šķīvī ar aromātiskām gaļas frikadelēm! Lai pagatavotu frikadeļu zupu, tev nevajadzēs tērēt laiku buljona vārīšanai, tādēļ tā ir lieliska izvēle ātrām darbdienu vakariņām. Mēs tev atklāsim, kā, vārot šo klasisko zupu, izvairīties no muļķīgām iesācēju kļūdām.

Kaut šķiet, ka frikadeļu zupas gatavošanu teju katrs ir apguvis jau no bērna kājas, tomēr arī šajā procesā ir pāris knifi, kas būtu jāņem vērā, ja vēlies, lai zupa izdotos izcila.

Kādu gaļu izvēlēties frikadelēm

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!