Foto: Privātais arhīvs
Kļavu ziedu burvīgā smarža, kņudinot degungalus, bagātīgi piepilda pavasarīgo gaisu. Dažviet kļavas jau zied pilnā sparā, citur nupat, nupat sākušas, tāpēc ir svarīgi nepalaist garām ziedēšanas laiku, ievācot kļavu ziedus un jaunās lapiņas, lai izmantotu dabas dziedējošo spēku pavasara ēdienkartes dažadošanai un veselības uzlabošanai.

Kā "Tasty" atklāj zāļu sieva, Māras dārza pirtiņas saimniece Māra Tīmane, tad kļava regulē ūdens sāļu līdzsvaru organismā, mazina sāpes, iekaisuma procesus un stiprina imunitāti. "Kļavu ziedu tējai ir burvīga garša un zeltaina krāsa. Ar savu medaino un prieka pilno enerģiju tēja ir ne tikai garšīga, bet arī tonizējoša un diktin labs līdzeklis vispārējai potences uzlabošanai vīriešiem - īsta pašmāju "viagra", turklāt tā labvēlīgi iedarbojas arī uz aknām."

Pirtnieces ieteikumi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!