Foto: Shutterstock
Latvijā vasaras sezonas kulta ēdiens, nenoliedzami, ir šašliks. Vilinošs dūmu aromāts, kraukšķīgi sīpoliņi un skaisti apbrūnējuši gaļas gabaliņi uz iesma – kas gan var būt labāks par šo!? Cūkgaļa sīpolos, vista majonēzē un jērs vīna marinādē ir grila ballīšu klasika, ko nobaudījis teju katrs. Laiks ieviest jaunas vēsmas šašliku modē! Aicinājām Latvijā populārus šefpavārus atklāt savas iecienītākās receptes, ko nu piedāvājam saviem uzticamajiem lasītājiem.

Izlasot rakstu, uzzināsi arī šašlika mērču receptes un dažu labu profesionāļu ieteiktu knifiņu, ko likt aiz auss, lai uzspodrinātu savas grilēšanas prasmes.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Nosaki "Delfi" auditorijas mīlētākos autorus "Delfi autoru balsojumā 2024"!Iepazīsties ar visiem autoriem un viņu saturu ŠEIT