Ideja ir ģeniāli vienkārša – saber grilā tik daudz ogļu, cik nepieciešams, bet virs tām novieto tukšu olu kasti (šim nolūkam derēs tikai olu kastes no kartona). Olām paredzētajos padziļinājumos saliek atbilstoša izmēra ogles.
Kad tas paveikts, olu kasti aizver un no viena stūra piešķil tai liesmu – kartons aizdegsies un degot iekvēlinās iekšā saliktās ogles. Mēs pārliecinājāmies, ka šis paņēmiens praksē strādā nevainojami – pietika ar vienu sērkociņu, lai pēc pāris minūtēm olu kaste jau būtu nosvilusi. Tad atlika vien kvēlojošās ogles sajaukt ar pārējām un nedaudz uzvēdināt, lai jau pēc 10 minūtēm tās būtu ideāli piemērotas grilēšanai.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit