Aktuāls viss, kas sagādā prieku pašiem
Konditorejas "Fika" kūku meistare Baiba Ozoliņa uzskata, ka, sākot kāzu plānošanu, kūkas izvēle jāatstāj kā viens no pēdējiem punktiem ieplānoto darbu sarakstā. Viņa iesaka sākumā uzburt vīziju par pasākuma krāsām, līgavas un līgavaiņa tēlu, kāzu norises vietu, kopējo noskaņu un tikai tad pielāgot pasākuma kopējai koncepcijai kūku.
"Kāzu kūka ir skaists un spilgts aksesuārs, bet galvenais ir svētku kopaina, kurā elementi saturiski viens otru papildinās gluži tāpat kā pāra kopdzīvē. Svarīgi ir atcerēties, ka vispārpieņemtos kanonus drīkst arī neievērot. Kāzas var organizēt pavisam neierastā veidā, sākot jau ar kleitu un beidzot ar kūku. To apliecina arī jaunākās kāzu kūku tendences, kas aicina pārus būt radošiem un nebaidīties uzdrīkstēties. Tas var kļūt par aizraujošu ceļojumu, kurā jaunais pāris saprot, ka, piemēram, melna kāzu kūka ir tieši tas, kas atspoguļo viņu ekstravaganto dabu," – tā Baiba Ozoliņa.
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Lūdzu, uzgaidi!
Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...
Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv