Pelmeņi ir daudzu iecienīta izvēle reizēs, kad pēc darba moka vilka apetīte, bet gatavošanai vairs nav ne spēka, ne laika. Vislabāk, protams, garšo tieši mājās gatavoti, bēda tikai, ka pelmeņu veidošana ir laikietilpīgs process, Mums ir padomā lieliska ideja tiem, kuri vēlas baudīt iecienīto garšu salikumu – plānā mīklas apvalciņā paslēptu, sulīgu gaļas pildījumu, izvairoties no pelmeņu lipināšanas.
Praksē pārbaudītu padomu ātrām ģimenes vakariņām atklāj vairāku pavārgrāmatu autore Laila Trektere. Lai pagatavotu "slinkos pelmeņus", viņa iesaka izmantot veikalos nopērkamās kaneloni pastas caurulītes. Šādā gadījumā varēsi izlaist piņķerīgo pelmeņu mīklas gatavošanu, rullēšanu un formēšanu, tā vietā sarūpējot tikai maltās gaļas pildījumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit