Pasteidzoties notikumiem priekšā, varu atklāt, ka, neskatoties uz absolūto zināšanu un pieredzes trūkumu un kūpinātavas konstrukcijas nepilnībām, kas rezultātā visai būtiski ietekmēja malkas un laika patēriņu, vistiņas izdevās izcili gardas – gaļa bija mīksta, sulīga un aromātiska. Cerams, ka mūsu pozitīvā pieredze iedrošinās arī citus iesācējus ļauties garšīgiem eksperimentiem.
Tā kā kūpināt iecerēts sestdien, vistas tiek marinētas jau ceturtdien, lai marināde paspētu ievilkties. Izpētot visas tīmeklī pieejamās marināžu receptes, tiek izlemts par labu klasikai – improvizējam ar tradicionālu garšu salikumu bez eksotiskām sastāvdaļām.
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Lūdzu, uzgaidi!
Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...
Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv