Zemāk atrodamo recepšu pagatavošanai lielākoties būs nepieciešama cepeškrāsns, ass nazis un prasme kaut ko sagriezt plānās šķēlītēs. Ja tev pa ķērienam ir dārzeņu mandolīna vai ar šķēlēšanas funkciju aprīkots virtuves kombains, tad darbi veiksies pavisam raiti. Lieti noderēs arī izsmidzināmā eļļa ar pulverizatoru – šādi varēsi iztikt ar pavisam niecīgu taukvielas daudzumu, lai piešķirtu čipsiem raksturīgo kraukšķi un zeltainu "iedegumu".
- Šajā rakstā skaidrojām, kā pagatavot čipsus no ķirbja, redīsiem un lapu kāpostiem, bet, lūk, te mācījām, kā krāsnī pagatavot daudz veselīgāku frī kartupeļu alternatīvu bez taukvielām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit