Biezpiens, neapšaubāmi, ir viens no latviešu iecienītākajiem piena produktiem – mums šķiet pašsaprotami, ka tas teju vienmēr atrodams ledusskapja krājumos. Kas jāņem vērā, pērkot biezpienu? Sausu vai mitru – kādu labāk izvēlēties? Ar kādiem produktiem likt uz viena šķīvja, lai gūtu maksimālu labumu veselībai? Atbildes uz šiem un citiem jautājumiem sniedz "Tasty" uzrunātie speciālisti.
Kas būtu jāņem vērā, pērkot biezpienu, lai izvēlētos kvalitatīvu produktu?
Pašmāju pārtikas tehnologi skaidro, ka biezpiens ir dzīvnieku izcelsmes piena produkts, kuru drīkst ražot ES atzītos uzņēmumos. Uz jebkura veikalā nopērkamā biezpiena iepakojuma obligāti ir jābūt ovālai atzīšanas zīmei, pēc kā var noteikt produkta izcelsmi. Izejvielu ziņā biezpiens ir diezgan vienkāršs produkts, jo tā ražošanā tiek izmantotas tikai dažas izejvielas. Pati galvenā ir piens.
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Lūdzu, uzgaidi!
Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...
Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv