Sakarsē krāsni līdz 185 grādiem.
Piparkūku mīklu uz cepamā papīra izrullē plānā kārtā un liek uz plāts ar visu papīru.
Mīklu pārziež ar sakultu olu. Virsū kaisa riekstus, sēkliņas, žāvētas dzērvenes, magones, kokosriekstu skaidiņas, sukādes... kas nu kuram garšo. Uz mīklas uzkaisītos gardumus viegli iespiež mīklā ar plaukstu vai viegli pārrullē ar mīklas rulli un liek krāsnī cepties 5-8 minūtes.
Izņemtu no plīts, lielo piparkūkas plāksni plānā kārtiņā pārziež ar aprikožu džemu un karstu sagriež rombiņos vai kvadrātiņos.
Atdzisušu apkaisa ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Zemāk atradīsi vēl 10 piparkūku receptes no "Tasty" apcirkņiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit