siļķe kažokā
Foto: Shutterstock
"Siļķe kažokā" ir neatņemams svētku atribūts, ko ceļam galdā teju katros lielākos godos. Salātu sastāvdaļas ir pavisam vienkāršas un visiem pieejamas: mazsālīta siļķe, vārītas bietes, burkāni un kartupeļi, sīpoli un, protams, majonēze. Šķiet, nekā vienkāršāka nevar būt, tomēr, nez kā tas nākas, ka reizēm salāti negaršo tik labi, kā cerēts. Šoreiz atklāsim tev piecus vienkāršus noslēpumus, kas tev palīdzēs kļūt par "Siļķes kažokā" gatavošanas lietpratēju.

"Siļķe kažokā" jeb vienkārši "šuba"*, kā to dēvē šo salātu dzimtenē Krievijā, laika gaitā ir iemantojusi tādu popularitāti, ka pavārgrāmatās un internetā ir atrodamas neskaitāmi daudzas "šubas" versijas.

Lūk, pāris vienkārši padomi, kā uzlabot šo daudzu iecienīto salātu garšu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!