Ideāla foreles piedeva ir šobrīd sezonā aktuālie sparģeļi. Šo produktu salikumu ir iecienījuši gardēži visās pasaules malās, un ne velti – sparģeļi delikāti paspilgtina zivs garšu, nenomācot to, kā arī piešķir maltītei tekstūru, kraukšķīgumu un priecē aci ar veselīgi košo krāsu. Arī no uzturzinātnes viedokļa šis duets ir atzīstams par veiksmīgu, jo zivs palīdz organismā uzsūkties sparģeļu sastāvā esošajai vitamīnu un minerālvielu pārbagātībai, savukārt sparģeļi gādā par to, lai zivs būtu vieglāk sagremojama un olbaltumvielu šķelšanas procesā nerastos kaitīgi savienojumi.
Foreli ar sparģeļiem visvienkāršāk un figūrai draudzīgāk var pagatavot cepampapīra aploksnē (kā to darīt, stāstījām šajā rakstā), un jau pēc 15-20 minūtēm varēsi baudīt veselīgu un karaliski gardu maltīti.