Viņa Foto - 1388
Foto: Privātais arhīvs
Uzputota šķīstošā kafija no trim sastāvdaļām. Izskatās brīnišķīgi un garšo pasakaini. Tādi un līdzīgi apraksti atrodami pie neskaitāmiem video, kuros influenceri no dažādām pasaules malām rāda, kā pagatavot pašlaik tik ļoti aktuālo un modīgo putoto auksto kafiju jeb "dalgona" kafiju. "Tasty" skaidro, kas īsti ir šī kafija, kā to pagatavot un kā tā garšo. Jā, mēs to izmēģinājām parastā virtuvē, kas nav aprīkota ar smalkām gatavošanas ierīcēm.

Neskaitāmos video tiek solīts viegli pagatavojams brīnums – atliek tikai vienādās daļās sajaukt šķīstošo kafiju, ūdeni, cukuru un visu saputot. Pēc tam iegūto masu kārto pa virsu pienam un dzēriens gatavs. Daudzos video tiek izmantoti augu bāzes dzērieni jeb tā sauktais augu piens, piemēram, mandeļu vai sojas.

Lūk, arī šajā video tiek stāstīts par brīnumainās kafijas pagatavošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!