Pieredzējuši kulināri, kuri spēj izvārīt nevainojamus pelmeņus pat ar aizsietām acīm, tālāk var nelasīt, jo šie padomi ir adresēti tiem, kuri sper pirmos nedrošos soļus virtuves zinību džungļos. Kaut šķiet, ka vārīti pelmeņi nu reiz ir tas ēdiens, ko sabojāt nav iespējams, tomēr viss nav tik vienkārši. Tos, protams, var bez liekām ceremonijām ieslidināt katlā ar ūdeni, rezultātā iegūstot ēdamu, tomēr ne pārāk baudāmu produktu. Lai pelmeņi izdotos patiešām garšīgi, ir jāzina daži knifi un jāatvēl šai nodarbei nedaudz vairāk laika un uzmanības.
Nākot talkā iesācējiem, piedāvājam detalizētu pelmeņu vārīšanas un pasniegšanas procesa aprakstu, kā arī, iedvesmojoties pieredzējušām saimniecēm un pelmeņu ekspertiem, atklāsim padomus, piemēram, kurā brīdī un kādēļ katlā ar pelmeņiem jālej glāze auksta ūdens. Sekojot šiem vienkāršajiem norādījumiem, tu kļūsi par īstenu pelmeņu vārīšanas lietpratēju.