Ideāla krējuma mērce: trīs nosacījumi, lai tā ‘nesaietu pārslās’
Foto: Shutterstock
Gatavojot karsto mērci, teju katram ir gadījies piedzīvot nepatīkamu pārsteigumu, ka skābais krējums, pievienots pannā apceptām sēnēm, vistas filejas strēmelītēm vai gaļas bumbiņām, sāk noslāņoties un sadalās biezpienveidīgās pārslās. No cerētās krēmīgās mērces čiks vien sanāk un ēdienam vairs nav ne skata, ne garšas. Lai turpmāk izvairītos no vilšanās, ielāgo trīs vienkāršus nosacījumus.

Kas tad jāņem vērā, lai karstā mērce ar skābā krējuma aizdaru izdotos nevainojama, skaidro portāls “Novate.ru”.

Pirmais nosacījums – piemērota produkta izvēle

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!