Izvēloties gaļu salātiem, sviestmaizēm vai vrapiem, labāk ņemt krūtiņu ar ādu un neatdalītu spārna kauliņu. Āda un kauls gatavošanas laikā palīdzēs saglabāt gaļas sulīgumu. Vēl viens padoms – ar sāli gaļu pārkaisīt nevis pirms gatavošanas, kā tas ierasts, bet pēc, jo sāls veicina šķidruma izdalīšanos.
Ja vien salāti netiek gatavoti pēdējā brīdī, labākam rezultātam gaļu vajadzētu iepriekš iemarinēt. Šajā rakstā jau iepriekš piedāvājām piecas marinādes sulīgai vistiņai.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit