Pamatbaušļi
Viena no pamatlietām kāzu kūkas izvēlē ir sezonalitāte, stāsta "Gemoss" konsultante, konditore un šefpavāre Ina Poliščenko. Vasaras sezonā aktuāli izvēlēties svaigās siera, biezpiena kūkas, ar ogu krēmiem u.tml., savukārt ziemas sezonā aktuālas ir šokolādes kūkas. Svarīgi tomēr izvērtēt, vai vasaras sezonā izvēlētā kūka spēs saglabāt savu konsistenci un noformējumu, tāpēc nav ieteicams izvēlēties uz želatīna bāzes veidotās kūkas, tāpat jāuzmanās ar šokolādi – gaišam apģērbam tas ir lielākais bieds. Tas, kā kūka garšos un izskatīsies, protams, ir lielā mērā atkarīgs arī no kūkas uzglabāšanas – vai tai būs pieejams atsevišķs ledusskapis nevis pagrabs u.tml., uzmanību vērš Ina.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit