pankūkas mīkla
Foto: Shutterstock
Katrs, kas reiz mēģinājis iejaukt pankūku mīklu, zina, ka, svarīgākais uzdevums ir panākt, lai tā ir viendabīga un zīdaini gluda. Ja virtuves ieroču arsenalā ir mikseris, tad šis darbiņš ir paveicams ātri un vienkārši, bet, ja pa ķērienam ir tikai putojamā slotiņa, karote vai dakša, tad mīkla nereti sanāk kunkuļaina. Kā rīkoties, lai izvairītos no šādas likstas?

Izrādās, lai izvairītos no kaitinošajiem miltu kunkuļiem, svarīga ir secība, kādā sausās un šķidrās pankūku mīklas sastāvdaļas tiek liktas bļodā, skaidro "YouTube" kulinārijas kanāls "Eda so vkusom".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!