cepeškrāsns
Foto: Shutterstock
Ja esi jaunas plīts un cepeškrāsns meklējumos, lai ar radītajiem gardumiem iepriecinātu ģimeni, ir viegli apjukt lielajā piedāvājuma klāstā. Tāpēc "Tasty" lūdza speciālistu ieteikumus, lai tiktu skaidrībā par plīts un cepeškrāsns veidiem, formām un tehniskajām funkcijām.

Jaunas plīts meklējumos

Plīts virsmas izvēle ir atkarīga no lietošanas intensitātes, stāsta "IKEA" Interjera dizaina nodaļas vadītājs Dariuss Rimkus. "Ja mājās gatavo ļoti reti, iespējams, pietiek pat ar pārvietojamu virsmu ar vienu sildvirsmu, bet, ja ēdiena gatavošana ir sirdslieta, prieku sagādās moderna indukcijas, stikla keramikas vai gāzes plīts virsma. Jāņem arī vērā, cik daudz gatavo vienā reizē – ja virtuve ir neliela un ikdienā vairāk gatavo ēdienus, kam izmanto vienu katlu vai pannu, pilnīgi pietiek ar divām sildvirsmām."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!