Kādas gaļas cepeti gatavot?
"Šogad svētku laikā zoss un pīles cepetis cilvēkiem ir ļoti aktuāls, izteikti daudz jāgatavo. Tas liecina, ka cilvēki vēlas kādu vieglāku putna gaļu, salīdzinājumā, piemēram, ar liellopu vai jēru," stāsta pavārs Raimonds Zommers. "Pie pīles un zoss esam pieraduši, bet ļoti garšīgs un sulīgs izdodas tītars. Par to cilvēki aizmirsuši. Ja tītara cepetis sagatavots, tad viņi to nobauda, bet paši neiedomājas gatavot, nezinu, kāpēc tas tā ir. Tāds mazs atgādinājums par to, ka tītars arī ir ļoti labs produkts. Gaļa nedaudz sarkanāka, toties tas izdodas daudz sulīgāks, nekā vista."
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit