LindasR plaukts - 243
Foto: Publicitātes attēli
Kā bērnu mīļāko ēdienu – picu varam padarīt par ne tikai garšīgu, bet arī veselīgu un uzturvielām bagātu ēdienu? To Bērnu slimnīcas uztura speciālistei un kustības "Ēstprieks" ēdienkartes līdzautorei Lizetei Pugai palīdz noskaidrot šefpavārs Lauris Aleksejevs.

Raidījumā "Atklāj Ēstprieku" kulinārijas eksperti atklāj nelielus, bet efektīvus trikus, kā padarīt pašu gatavoto picu veselīgāku un garšām bagātāku, tā, lai garšo mazajiem ēdājiem un iepriecina vecākus.

Miltu daudzveidība

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!