Fritēti suši vai ar "cepurīti"
Karstajiem suši, tāpat kā aukstajiem, pamatā ir suši rullis, un tad var izvēlēties divus cepšanas veidus – fritierī vai cepeškrāsnī, sildot siera "cepurīti". Un ko likt uz suši – tā ir pavāra interpretācija. Ja suši fritē, no sākuma veido mīklu, izmantojot tempuras miltus un sajaucot tos ar gāzētu ūdeni vai alu. Uztaisa pankūku mīklai līdzīgu masu. Ieliek rullī dārzeņus, gaļu vai jūras veltes, pēc tam rulli apviļā tikai miltos, un tad – tempuras mīklā. Rulli panē panko rīvmaizē. Suši rullis no ārpuses ir slapjš, un panko rīvmaize tam pielīp. Pēc tam mājas apstākļos var katliņā un lielā eļļas daudzumā fritēt. Suši rullis kļūs no ārpuses kraukšķīgs.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit