Foto: Publicitātes foto
Garšīgas maltītes pagatavošanai vajadzīgi labi produkti, kripatiņa mīlestības un, protams, laba panna. Dažāda tipa pannām nepieciešama atšķirīga pieeja gan ēdiena pagatavošanā, gan kopšanā. Par maltītes gatavošana uz nerūsējošā tērauda pannas bez pārklājuma pieredzē dalās Fiskars un grāmatu "Našķoties" un "Našķoties bērnībā" autore Zane Grēviņa.

Nerūsējošā tērauda pannām bez pārklājuma ir daudz priekšrocību, sākot no vides draudzīguma līdz daudzpusībai un ilgmūžībai. Tās ir viegli kopjamas, ērti lietojamas un karstumizturīgas, un tās var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā, kā arī likt cepeškrāsnī. Šīm pannām ir izturīga virsma, kas neplaisā un palīdz vienmērīgi sadalīt cepamo eļļu vai sviestu un zemākā temperatūrā ēdienu apbrūnina efektīvāk nekā čuguna pannas vai pannas ar pārklājumu.

Ne velti restorānos visbiežāk tiek izmantotas tieši nerūsējošā tērauda pannas bez pārklājuma, jo tās ir izturīgas, ēdienam piešķir tādu "superkraukšķīgo" brūnumu un iespējams izmantot dažādos veidos – tās ir lietojamas kā uz plīts, tā arī cepeškrāsnī. Pannas iztur arī augstu temperatūru, gatavojot ēdienu uz atklātas uguns liesmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!