Tīra panna ar dārzeņiem un gaļu apkārt, kompozīcija ar pannu un dārzeņiem
Foto: Shutterstock
Kāpēc kotletes pēc mammas receptes vislabāk ceptas vienā noteiktā pannā, bet olas nekad nepiedeg citā pannā? Pareizās pannas izvēle ir liela lieta, tāpēc – jo vairāk pannu virtuvē, jo labāk! Par to, kādām pannām vajadzētu būt tavā pannu kolekcijā, stāsta virtuves trauku un piederumu ražotāja "Fissman" pārstāve Latvijā Kristīne Giņko.

"Daudzpusīgie kareivji" - universālā panna un dziļā panna

Kā jau liecina tās nosaukums, universālā panna dažādiem mērķiem var noderēt ik dienas. Vienlaikus, ja ir izšķiršanās par vietu un investīciju, tad tās vietā var iegādāties dziļo pannu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!