Kāpostu tīteņi ir rudens ēdienu superhits, un ne velti, jo, pagatavojot lielo katlu ar kāpostu tīteņiem, par maltītes gatavošanu varēsi aizmirst līdz pat nedēļas nogalei. Sulīgi, garšīgi un sātīgi kāpostu tīteņi piepildīs kurkstošo vēderu, turklāt, jo vairāk tos sildīsi, jo garšīgāki tie būs! Šoreiz nestāstīsim to, kā soli pa solim gatavot kāpostu tīteņus, bet atklāsim, kādi ir izplatītākie misēkļi, gatavojot kāpostu tīteņus. Liec aiz auss, lai tās nepieļautu!
Padomu par izplatītākajām kļūdām, gatavojot kāpostu tīteņus, vaicājām Restorānu servisa skolas pasniedzējam un šefpavāram Mārim Astičam. Kā portālam "Tasty" atzina šefpavārs, parasti sāpīgākā tēma ir tieši kāposti, kā rezultātā ar kāpostu tīteņu gatavošanu reizēm sanāk nošaut greizi jau pašā sākumā. Lūk, kādas kļūdas ieskicē šefpavārs.
- Kāpostu lapas tiek novārītas pārāk ilgi – tās jūk ārā, pārplīst.