Ir vairākas metodes, kā zupu padarīt biezāku un tumīgāku – gan biezzupu, gan jebkuru citu zupu (ja vien plānā nav dzidra buljonzupa).
Vienkāršs paņēmiens, kādu izmanto arī restorānu pavāri, ir pievienot zupai samīcītu vai sarīvētu vārītu kartupeli. Kartupeļu daudzums atkarīgs no zupas katla tilpuma. Dzirdēts arī, ka dažas namamātes kartupeļa vietā (vārīts kartupelis ne vienmēr ir pie rokas – neviens taču negatavojas tam, ka zupa nesanāks!) pārāk šķidrai zupai pievieno arī sauso kartupeļu biezputras pulveri, un rezultāts tas pats. Te gan jāuzmanās, viena ēdamkarote pulvera varētu būt pietiekami.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit