Svaigi grauzdētu riekstu smarža ir kaut kas, kam nav iespējams pretoties. To pašu var teikt arī par pašiem riekstiņiem, protams – roka stiepjas un stiepjas... Tas ir kaut kāds nebeidzamais stāsts, vai ne? Līdz pašam pēdējam zeltaini grauzdētajam riekstiņam, pēdējam sāls graudiņam un karameles drupačiņai.
Vislabākais riekstu un mandeļu grauzdēšanā ir tas, ka mājās tos var sagrauzdēt tieši sev tīkamākajā zeltainumā vai brūnumā (un daudzumā!), apgrauzdēt tos tieši tādā sāls, cukura, medus vai garšvielu daudzumā un garšā, kāda vislabāk patīk.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit