grauzdētas mandeles
Foto: Shutterstock
Grauzdētas mandeles ar sāli, cukurotas mandeles, karamelizēti rieksti ar kanēļa garšu, garšvielās apceptu riekstu un mandeļu maisījums, grauzdēti rieksti medū... Īsti Ziemassvētku laika našķi un uzkožamie. Gan pašiem, gan dāvanām! Puskaraļvalsti par tūtiņu ar kraukšķīgām, zeltaini brūnām, medū apceptām mandelēm!

Svaigi grauzdētu riekstu smarža ir kaut kas, kam nav iespējams pretoties. To pašu var teikt arī par pašiem riekstiņiem, protams – roka stiepjas un stiepjas... Tas ir kaut kāds nebeidzamais stāsts, vai ne? Līdz pašam pēdējam zeltaini grauzdētajam riekstiņam, pēdējam sāls graudiņam un karameles drupačiņai.

Vislabākais riekstu un mandeļu grauzdēšanā ir tas, ka mājās tos var sagrauzdēt tieši sev tīkamākajā zeltainumā vai brūnumā (un daudzumā!), apgrauzdēt tos tieši tādā sāls, cukura, medus vai garšvielu daudzumā un garšā, kāda vislabāk patīk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!