Vispirms svarīgi atcerēties, ka pīles, citu putnu gaļu un vispār gaļu nevajag cept tikko izņemtu no ledusskapja. Tai jāļauj pastāvēt kādu pusstundu un sasilt līdz istabas temperatūrai.
Par auksto pannu runājot, šefpavāri un citi gatavošanas guru apgalvo: jā, pīles krūtiņu cepot, tā jāliek cepeškrāsnī uz aukstas pannas – ar ādu uz leju. Tādējādi gaļa sasils pamazām, atdos taukus, kārtīgi izcepsies un, kas svarīgi, āda uzreiz neapdegs, bet cepsies pamazām, būs jauki brūna un kraukšķīga.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit