Kultenis bieži ir vai nu pietiekami neizcepts, neizskatīgs un arī bezgaršīgs, vai arī pārcepts un mazliet gumijots, izskatās sauss un ne tik apetītlīgs, kā varētu vēlēties. Ir vajadzīga tiki viena sastāvdaļa, kas kulteni padara izcilu – gī sviests, apgalvo Stjuarte.
Protams, liela nozīme ir arī olām, tam cik daudz sāls pielikts, kulšanas metodei – svarīgi olas nepārkult – un arī cepšanas metodei – svarīgi kulteni nevis maisīt kā pagadās, bet lēni cilāt no ārpuses uz iekšpusi. Bet pats galvenais – tas jācep gī sviestā! Dzidrinātais sviests padara kulteni garšīgāku, izsmalcinātāku, un tas izskatās zeltains un izcili kārdinošs.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit