Kultenis bieži ir vai nu pietiekami neizcepts, neizskatīgs un arī bezgaršīgs, vai arī pārcepts un mazliet gumijots, izskatās sauss un ne tik apetītlīgs, kā varētu vēlēties. Ir vajadzīga tiki viena sastāvdaļa, kas kulteni padara izcilu – gī sviests, apgalvo Stjuarte.
Protams, liela nozīme ir arī olām, tam cik daudz sāls pielikts, kulšanas metodei – svarīgi olas nepārkult – un arī cepšanas metodei – svarīgi kulteni nevis maisīt kā pagadās, bet lēni cilāt no ārpuses uz iekšpusi. Bet pats galvenais – tas jācep gī sviestā! Dzidrinātais sviests padara kulteni garšīgāku, izsmalcinātāku, un tas izskatās zeltains un izcili kārdinošs.
Kā pagatavot dzidrināto jeb gī sviestu, lasi te
Par kļūdām, no kurām varam izvairīties, gatavojot pasaulē labāko kulteni, uzzini te
Lai izdodas burvīgas brokastis!