Foto: Shutterstock

Medus kūka ir vienkārši un lēti pagatavojama, ja vien spēj savaldīt skābo krējumu, kas paredzēts pildījumam. Ja arī tev skābā krējuma krēms kļūst par ķīseli un laižas lapās no tavas medus kūkas, izmēģini kādu no šeit atrodamiem padomiem.

Kūkā, kura lepni nes medus vārdu, saldais našķis pievienots simboliski- krietni svarīgāks šai tortei ir skābais krējums, ko smērē starp izceptajām kārtām. Skābā un saldā dancis uz mēles ir tikpat būtisks kā pareizi sasietas pastalas, ačkupu lecot.

No omes pavārgrāmatām aizgūto recepti esmu izmantojusi bieži, arī publicējusi vairākkārt ar saviem padomiem, ieteikusi draugiem, pārsūtījusi recepti ar tekstu: “Nevar nesanākt!”

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!