Portāls "Food&Wine" regulāri pievēršas ideālā olu kulteņa mistērijai. Ir izskanējuši daudzi un dažādi minējumi, kas olu kulteni padara par ēdienu ar lielo burtu. Maisīšana ar koka lāpstiņu, pareiza maisīšana virzienā no ārpuses uz centru, nedaudz saldā krējuma pie olu maisījuma, dzeltenuma un baltuma kulšana atsevišķi utt. Tagad ir jauns pavediens! Vislabākais – to var izmēģināt ikviens un tūlīt. Iespējams – beidzot ideālā olu kulteņa noslēpums atklāts!
Šefpavārs Toms Količio atklājis savu ideālo paņēmienu, kā pagatavot vienkārši ideālu olu kulteni, kas ir maigs, viegls un vienlaicīgi pilnīgi izcepies.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit