Visbiežāk olu klātbūtne nepieciešama dažādos konditorejas izstrādājumos – pankūkās, mafinos, vafelēs un dažādos cepumos. Ola ir tā, kas palīdz mīklai turēties kopā, tā palīdz gardumiem neizjukt uz pannas un galarezultātā iegūt apetelīgu formu. Olu pievienošana garantē arī gardā našķa mīksto pufīgumu.
Čempioni olu aizstāšanā ir vegāni. Ir vērts nošpikot un izmēģināt kādu no variantiem. Zemāk uzskaitītie veidi vislabāk derēs tieši konditorejas izstrādājumu pagatavošanā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit