Ko vislabāk audzēt un diedzēt?
Visu, ko sirds kāro, un kādas sēklas var dabūt – jāatceras, ka tām jābūt nekodinātām. Ļoti populāri ir kressalāti – dīgst ar garantiju, pilni ar dzelzi, zaļi, skaisti un sulīgi, tie rotā jebkuru ēdienu, sākot no sveistmaizes līdz steikam. Diedzēšanai lieliski der ar dažādi labības graudi: rudzi, kvieši, mieži, auzas. Lieliski var diedzēt arī lucernu, redīsus, sinepes, saulespuķes, pat zirņus un lēcas!
Pavasara augiGaršvielas un garšaugiVeselīgi produktiDzīvo garšīgiDzīvo veselīgiVeselīgas uzkodasMikrozaļumi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit