zemeņu pīrāgs
Foto: Shutterstock
Nopirktās zemenes izrādījušās bezgaršīgas? Tas nekas – tās var pārvērst dažādos gardumos, jāzina tikai, kā tām mazliet paspilgtināt garšu.

Kurš tad var īsto zemeņu laiku sagaidīt! Zemenes vilina, un īpaši tirgū liekas, viss, viss smaržo pēc zemenēm, dodot pamatotu cerību, ka zemenes tā arī garšos – pēc zemenēm. Var paveikties, bet gadās arī tā, ka skats ir, garšo - nekā. Dažreiz šķirne pie vainas, dažreiz tas, ka novāktas zaļas, dažreiz tālais ceļš un ilgā glabāšana vēsumā – vēsums vispār ir garšu un smaržu ienaidnieks. Te būs daži knifiņi un idejas, kā zemenes padarīt par gardu un aromātisku saldēdienu, kūku, kēksu un citu gardumu sastāvdaļu.

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!