feta uz grila
Foto: Shutterstock
Ja ir grils, tad jāgrilē! Un grils ir pelnījis, ka uz tā gatavo ne tikai gaļu un dārzeņus, bet arī sieru. Kāds siers ir vispiemērotākais grilēšanai? Grilsiers!

Ar ko grilsiers atšķiras no parastā siera? Vai tad grilēt nevar visus sierus? Varēt, protams, var, bet galarezultāts neiepriecinās. Ja vien tavs meditācijas veids nav skatīties kā siers izkūst un ietek grilā, tad būs vien šim pasākumam jāizvēlas piemērots siers.

Kāds tas ir? Tāds, kas saglabā formu un neiztek uz karstām oglēm! Grilsieram nav izteiktas garšas, to varētu raksturot kā maigu un neuzmācīgu. Grilsieri ir tie sieri, kas pa īstam atdzīvojas un garšu iegūst tieši grilēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!