Maigie spināti un pikantā avotkrese. Sešas garšas, ko meklēt lapu salātos
Foto: Shutterstock
Rūgts, piparots, riekstains – visas šīs garšas piemīt lapu salātiem! Atliek tikai izvēlēties vēlamo un samaisīt pilnu bļodu svaiguma.

Ja piekrāmēsi pilnu bļodu salātlapu pusdienās, tad kāds asprātis noteikti tevi nodēvēs par trusi un apjautāsies, vai tad no zāles var paēst! Ak, vai, asprātis noteikti nezina, ka salātlapas ir izcila skatuve, kur uzstāties tādām rokzvaigznēm kā vistas filejai, buratai un tomātu – gurķu ansamblim. Salāti ir tik sātīgi, cik sātīgas sastāvdaļas tiem pievieno. Un paši salāti arī nav nekādi pieticīgi fona dziedātāji. Katram no tiem ir savs skanējums un raksturs. Izvēloties salātus, ņem vērā to īpašības!


Maigais

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!