Rabarberi un sparģeļi ir kā brīnišķīgi gardi zižļi, kas diriģē maija ēdienu parādi. Sparģeļu pilnbrieda laiks ir tieši tagad, un arī rababeri nu jau pašā labumā. Laika tik maz, viss tik garšīgs! Kā īsti ir ar to mizošanu – vai vērts tērēt laiku, mizojot sparģeļus un atbrīvojot rabarberus no mizas?
Vai rabarbera miziņa tiešām izšķīst?
Daži no mums rabarberus mizo tāpēc, ka mamma vai vecmāmiņa tā darīja. Vai tāpēc, ka tā vienkārši pierasts. Vai šo mizošanas tradīciju vērts turpināt?
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit