<a rel='cc:attributionURL' href='https://unsplash.com/@stephaniemccabe'>Stephanie McCabe</a> / <a rel='license' href='https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/'>cc</a>
Gaļas grilēšana ir viens no populārākajiem maltītes sagatavošanas veidiem vasarā. Ja pieredzējušākie grilēšanas meistari apgūst aizvien jaunas metodes un knifus sulīgas gaļas iegūšanai, ar izjūtu spēj noteikt grilēšanas optimālo ilgumu, tad iesācējiem vērts atcerēties dažus būtiskus pamata ieteikumus – no tiem galvenais – pamēģināt, iesaka gaļas pārstrādes uzņēmuma "NOO Cepeškungs" pārdošanas vadītājs Juris Grīnbergs.

"Neatkarīgi no tā, vai esat ģimene, kas vasarā vakariņas regulāri gatavo uz grila dārzā, vai draugu kompānijā gaļu grilējat tikai izbraukumos pie dabas, svarīgākais, lai tā izdotos sulīga un garda! Ja grilēšanas pieredze mazāka, labāk sākt ar grildesiņu, marinētas gaļas gabaliņu, šašlika grilēšanu, attiecīgi pieaugot meistarībai, būs iespēja arī palepoties ar steika u.tml. delikatešu grilēšanas meistarību," iesaka Juris Grīnbergs.

Marinēta gaļa gatava ātrāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!