sieviete virtuvē
Foto: Shutterstock
Kukurūzas cieti vai kartupeļu cieti? Kuru labāk pievienot mērcei, ķīselim, krēmiem un desertiem? Vai tās atšķiras? Vai virtuvē jāatrod vieta abām šīm stingrajām dāmītēm, vai var iztikt ar vienu? "Tasty" meklē atbildi!

"Sadomāju cept pavlovu, receptē rakstīts, ka vajag kukurūzas cieti, bet man mājās tikai kartupeļu ciete. Vai tās savā starpā var aizvietot? Kas notiks, ka kartupeļu cieti aizstāšu ar kukurūzas cieti?" vēlas zināt lasītāja Ance.

Cietes mistērijas palīdz atšķetināt restorāna "32. augusts" šefpavārs Rūdolfs Šteinbergs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!