Gan jau zināt veco joku par trauku mazgāšanu, kad kaudze nomazgāta, viss noslaucīts, sakārtots, cilvēks pagriežas, bet tur – $^*7%$@ panna!
Vasaras sezonā grils ir tā panna, ko regulāri aizmirst un tad, velna māti piesaucot, mēģina atberzt. Labi, ja to izdara uzreiz pēc svētkiem, visbiežāk grils stāv un gaida nākamos svētkus un drudžainu tīrīšanu. Ideālajā variantā grils jānotīra kamēr tas silts – 20-30 minūtes pēc darba beigām, bet mēs nedzīvojam ideālā pasaulē, tādēļ pievērsīsimies reālajai!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit