netīrs grils
Foto: Shutterstock
Svētki beigušies! Lai dzīvo svētki! Taču, lai jaunie svētki nesāktos ar skaļu nopūtu un spēcīgiem vārdiem, grilu un tā piederumus jāuzpucē pēc svētku beigām!

Gan jau zināt veco joku par trauku mazgāšanu, kad kaudze nomazgāta, viss noslaucīts, sakārtots, cilvēks pagriežas, bet tur – $^*7%$@ panna!

Vasaras sezonā grils ir tā panna, ko regulāri aizmirst un tad, velna māti piesaucot, mēģina atberzt. Labi, ja to izdara uzreiz pēc svētkiem, visbiežāk grils stāv un gaida nākamos svētkus un drudžainu tīrīšanu. Ideālajā variantā grils jānotīra kamēr tas silts – 20-30 minūtes pēc darba beigām, bet mēs nedzīvojam ideālā pasaulē, tādēļ pievērsīsimies reālajai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!