Sāksim ar nepatīkamo un vilšanos izraisošo ziņu – lavandu pievienošana dzērieniem un ēdieniem neiekrāsos tos lavandu lillā. Nebūs! Ja vēlas lillā ēdienu, talkā jāņem melleņu sula vai pārtikas krāsviela. Kad nu tas noskaidrots, tad ķersimies pie garšas, jo to, atšķirībā no krāsas, lavandas nodrošina pilnā mērā. Galu galā tās kvalificējas ne tikai kā puķes, bet arī kā garšaugs. Un ar garšaugiem, kā zināms, kas par daudz, tas par skādi! Vajag pavisam maz, lai sasniegtu vēlamo.
Cukura aromatizēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit