cepta vista
Foto: Shutterstock
Kulināre un divu bērnu mamma Egita Žuka sociālajos tīklos nedēļu no vietas katru dienu rādīja savas ģimenes pusdienas. Ko tik nevar pagatavot no piecām vistas kājām!

Egita stāsta: "Sagribējās vistas zupu, bet ierasto vistas spārniņu nekur tuvumā nebija. Tā vietā veikalā par diezgan draudzīgu cenu atradās lielās vistu kājas – tās, kur šķiņķītis, stilbiņš un gabaliņš mugurkaula kopā. Nopirku divus kilogramus, kas ir piecas vistas kājas.

Jau dzirdu, kā kāds iepukst: "Kas tad tur ko ēst, tas man būtu divām dienām". Bet trīs mazēdājiem bija gana, lai sešas dienas nosegtu pa vienai ēdienreizei. Diezgan atvieglojoši, jo par vienu ēdienreizi mazāk domāšanas, "ko lai atkal pagatavo"."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!