Ir mājas, kur joprojām tiek vītas ķiploku vijas, ko piekārt virtuvē pie mūrīša (kam tāda laime, ka tas mūrītis vēl ir!). Vecā labā lina un kokvilna maisiņa metode ķiploku glabāšanā arī joprojām ir aktuāla – ķiploki elpo un labi glabājas.
Bet vēl jau ir arī īpaši aromātiski un gardi veidi, kā saglabāt ķiplokus, dažnedažādi tos apstrādājot un liekot burkās. Tā smarža, kas pārņem, ar ķiplokiem darbojoties, nav aprakstāma – tāds spēks un labums, ka visas raganas vēl ilgi turēsies pa gabalu!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit