"Ko tik nevar izdarīt ar zaļiem tomātiem!" saka veģetārās pavārmākslas guru Dita Lase. "Marinēt, ievārījumus vārīt, konservēt salātos ar burkāniem, kāpostiem, puķkāpostiem, baklažāniem, ar tomātu mērcēm. Absolūti brīnišķīgi – zaļiem tomātiem ir tāds specifisks sūrumiņš, tur var visādus čatnijus un visādas izsmalcinātības ar viņiem darīt, ko pēc tam, atšaujot mazo pirkstiņu, ēst no smalkas tasītes kā uzkodu. Zaļo tomātu zapte vai zaļo tomātu čatnijs ir kaut kas, ko nevajag sev nolaupīt!"
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit