"Ņemam "Williams" bumbierus", "Kūkai būs paredzēti "Williams" bumbieri", šādas frāzes bieži sastopamas receptēs – gan tulkotajās grāmatās, gan internetā. Sajūta, ka "Williams" bumbierim ir monopols uz visām kūkām un desertiem. Kas šajā bumbierī ir tik īpašs? Piesaistīju divus savas jomas ekspertus "32.augusta" šefpavāru Rūdolfu Šteinbergu, kurš savā dzīvē pagatavojis vairāk bumbieru, nekā dažs labs dzīvē apēdis un Dārzkopības institūta pētnieci Inesi Drudzi, kura bumbieru radu rakstus, īpašības, audzēšanu un kopšanu pārzina, labāk nekā es sava ledusskapja saturu.
Salds un ar apaļu formu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit