Olas kēksu veidnē, kūka krūzītē. Desmit triki, kā ietaupīt laiku virtuvē
Lai gan tev noteikti zināmi daudzi laika pārbaudi izturējuši ātras un ērtas ēdienu gatavošanas paņēmieni, vienmēr iespējams izmēģināt kaut ko jaunu. Prasmīgi pavāri bieži nāk klajā ar pavārmākslas viltībām, kas daudzus darbiņus ļauj paveikt vieglāk. Uzzini, kā ietaupīt laiku virtuvē, izmantojot vienkāršus gatavošanas padomus un trikus.

Plaucētas olas mafinu veidnē

Maigs baltums, kas slēpj šķidru dzeltenumu – bez čaumalas gatavota, plaucēta ola Benedikta gaumē ir īpaši elegants ēdiens vēlās brokastīs. Tomēr to pagatavošana bieži ir sarežģīts process, jo mazas neprecizitātes dēļ dzeltenums var izplūst.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!