Sešas virtuves prasmes, kas jāapgūst iesācējiem, un 24 vienkāršas receptes
Tasty
Vai vēlies sākt gatavot, bet nezini, ar ko sākt? Atceries, ka mācīšanās gatavot ir nepārtraukts process, bet ir dažas pamatprasmes, kas var atvieglot dzīvi. Lai gan šīs prasmes ir noderīgas pašas par sevi, tās ir vēl noderīgākas, ja tās apvieno. Piemēram, ja zini, kā pagatavot buljonu, kā sagriezt dārzeņus un kā sagriezt veselu vistu, tu jau esi ceļā, lai pagatavotu lielisku zupu. Nesatraucies, ir pilnīgi pieņemami, ja tavas virtuves prasmes aprobežojas ar mikroviļņu krāsns pogas nospiešanu vai pajautāšanu mammai, kas būs vakariņās. Tomēr ir pienācis laiks kaut ko uzlabot, apgūstot dažas, pašas vienkāršākās virtuves prasmes.
Kā pareizi sagriezt sīpolu?
Šis būs pats galvenais ēdienu gatavošanas stūrakmens. Tātad, iemācoties efektīvi sakapāt sīpolu, var būtiski paātrināt vakariņu pagatavošanu. Velti savu laiku un uzzini, kā pavāru pasaules spīdeklis Gordons Remzijs sakapā sīpolu. Ja labpatīk lasāmviela, tad, lūk, šajā rakstā "Mācies no šefpavāriem – kā smalki sakapāt sīpolus" atradīsi pa soļiem izskaidrotu instrukciju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit