"Vispirms vajag izdomāt, ko tad burkās liksi," pirmo soli min konditore. Jālūkojas pēc tādas cepumu receptes, kur dominē sausās sastāvdaļas, kuras nav nepieciešams īpaši atdalīt, mīklas gatavošanas procesā. Tad pievienotajā receptes zīmītē saņēmējam atliks vien norādīt nepieciešamo sviesta, olu vai piena daudzumu. Ko drīkst likt burkās? "Visu, kas ir sauss – milti, cepamais pulveris, soda, cukurs, brūnais cukurs, auzu pārslas, rieksti, sēkliņas, žāvēti augļi, konfektes un šokolādes lāsītes vai gbaliņi," stāsta konditore. Svarīgākais, ko der atcerēties – dāvināt paredzētajā cepumu miksa burkā nedrīkst iebērt mitrās sastāvdaļas, jo tās gluži vienkārši sabojāsies.
Lai cepumi izdotos lieliski, bet burciņas saturs – skaists, jāņem vērā, ka sausās sastāvdaļas nepieciešams arī pareizi saslāņot. Pieredzējusī konditore atklāj, ka lielākā kļūda, kad pirmo reizi gatavo šādu burciņu cepumu miksu, ir sastāvdaļu sabēršana bez pārdomāšanas. Tāpat ieteikums izvēlēties aptuveni 1 litra tilpuma burciņu, taču ne lielāku par 1,5 litru – tādā parasti ietilpst sastāvdaļas 8–12 lieliem cepumiem.